Язык: Română | Русский

INTERFILM.MD TORRENTS CONTEST / SHOW US U'RE SKILLS [v.2]

Форум > Чат > Конкурсы, игры > INTERFILM.MD TORRENTS CONTEST / SHOW US U'RE SKILLS [v.2]

#0 написал doryk! (V.I.P) в 2011-03-09 11:48:20 (62 недель назад)[ +11 ]

http://interfilm.mdavatars/2011/05/avatar_66676138.gif

Bună ziua, dragi utilizatori ai site-ului. interfilm.md, aş vrea să vă prezint un concurs. Demult nu au fost pe aici concursuri, nu-i aşa?

După cum vă daţi bine seama, din denumirea topicului, se înţelege că concursul constă în torrente. În ultimul timp am observat că nu prea se încarcă, iar noi ne-am făcut buni şi dorim să oferim cadouri utilizatorilor, logic că celor ce vor cîştiga.

_________________________________________________________________________________

- De ce m-aş înscrie în concurs?
- Păi eu nu te impun să te înscrii în concurs. Dacă doreşti, te înscrii, dacă nu - nu.

- Ce trebuie să fac?
- Trebuie să încarci, să încarci torrente calitative, care vor fi descărcate şi apreciate de utilizatori şi desigur verificate de administraţie.

- Ce m-ar face să încarc torrente pentru voi?
- Dacă serios - nimic, însă toată idea e de a spori arhiva de torrente ai site-ului, încărcîndu-le, şi făcînd un bine utilizatorilor dar şi tu mărindu-ţi şansa de a cîştiga (dacă eşti înscris).

- Cum mă înscriu în concurs?
- E simplu, scrii în topic să te introduc în lista participanţilor, sau îmi scrie mie un PM şi fără probleme te adaug. Nu este nici un criteriu după care aleg utilizatorii ce doresc să participe. "Joacă" toţi!

_________________________________________________________________________________

PREMIILE:

Locul I
- 1 TB Upload, Custom Titile (TC Winner) + Statutul de Releaser
Locul II - 750 GB Upload, Custom Titile (la dorinţă) + Statutul de Uploader
Locul III - 500 GB Upload, Custom Title (la dorinţă)

Participanți (Нажмите сюда)

!
SE IAU ÎN CONSIDERAȚIE, DOAR TORRENTELE ÎNCĂRCATE PRIN PEER+

ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS, SE FACE PÎNĂ LA DATA DE 13 MARTIE.

baftă ! :mml:

Last edited by doryk! at 2011-03-14 20:11:55 GMT

[ 0 ]  [PM]  [Цитировать
#86 написал IntegerMD (Prosta Power user.) в 2011-03-28 16:33:53 (59 недель назад)
Звание: Uploader,   Зарегистрирован: 2009-02-23 15:56:27
IntegerMD Multumumim tuturor participantilor.

In scurt timp staff-ul va analiza si va acorda preimiile specificate in #0.

Nothing is impossible, the word itself says 'I'm possible'!

#87 написал Serhio (HDTV/DVD Moderator) в 2011-03-28 16:53:55 (59 недель назад)
Звание: Power User,   Зарегистрирован: 2008-08-07 12:24:47
Censored

#88 написал Kornel (Releaser) в 2011-03-28 21:40:35 (59 недель назад)
Звание: Releaser,   Зарегистрирован: 2009-01-16 15:12:03
Censored

Проверять на наличие новых сообщенийAlpha

This topic is locked; no new posts are allowed.

Modified TB-Source

Файлы для обмена предоставлены пользователями сайта, администрация не несёт ответственности за их содержание. INTERFILM.MD не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания! Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами abuse@interfilm.md и мы незамедлительно удалим её. Прочтите полный текст Правил использования сайта и наше Соглашение с пользователями здесь .